Coşul tău este gol!
Romana English
Salut, te poți autentifica sau îți poți crea un cont nou.

Despre noi

Noi, cei de la Agro Kit Solarii, companie specializată în comercializarea produselor eco, depunem tot efortul pentru a ține pasul cu noile descoperiri în domeniul cercetărilor ştiinţifice privind agricultura intensivă. Obiectivul principal constă în dezvoltarea tehnologică şi satisfacerea necesităților consumatorilor noştri. Pledăm pentru noile tehnologii, cu produse durabile și ușor de utilizat, care pot transforma agricultura din România. Ne propunem să muncim pentru succesul fermierilor români și să ne bucurăm cu toții de calitatea produselor lor.

AGRO KIT SOLARII SRL o echipă tânără orientată să comercializeze produse din  domeniul irigațiilor, solarii, sere, de asemenea, semințe și îngrășeminte direct de la producătorul nostru din Coreea de Sud, Namkyung Company, recunoscut pentru calitatea excepțională și prețuri competitive.

Câte ceva despre Namkyng Company:

NamKyung a fost fondată în 1996, de altfel, a fost singura companie din Coreea de Sud specializată în domeniul cercetărilor ştiinţifice din agricultură. În ciuda condițiilor climaterice nevaforabile și a lipsei resurselor de apă am obţinut un randament înalt per hectar pentru produsele agricole de cea mai bună calitate. Mai mult decât atât, am realizat visul miilor de fermieri din întreaga lume, care, acum, au devenit lideri în activitatea pe care o desfășoară. Am transformat sate, orașe, țări pentru un mod de viață cât mai accesibil și o economie dezvoltată. Am reușit să aprovizionăm agricultura multor țări cu reţele de ţevi noi, pe care noi le numim  SISTEME DE PICURARE, primele de acest fel din Coreea de Sud. Aceste sistemele de picurare sunt folosite intensiv în ţările avansate, de aceea noi, cei de la Namkyung, vom utiliza materii prime de o calitate superioară pentru a rămâne partenerul Dumneavostră fidel. Dorim să urmărim principalele cereri ale clienților noștrii axându-ne pe principiile de bază ale managementului: „Cea mai bună tehnologie”, „Calitate înaltă” şi „Cost unitar mic”.

  Ce oferim?

- Echipamente Sere și solarii
- Instalare simplă și rapidă
- Consultanță gratuită la instalare
- Design perfect
- Durabilitate
- Calitate recomandată
- Diverse sisteme de încălzire
    
Sisteme de irigații
- Asortiment diversificat
- Calitate recomandată
- Preț conevabil

Semințe
- Profesionale
- Semiprofesionale                                                                         

Fertilizatori
- Organici                                                                                                                                                                                                             Primul proiect derulat in Europa de Est by Agro Kit

Rezultat
-Eficiență                                                                                                                                                    
-Economisirea costurilor pentru electricitate și apă
-Productivitate înaltă    


Echipa AGRO KIT SOLARII

Back to Top