Coşul tău este gol!
Romana English
Salut, te poți autentifica sau îți poți crea un cont nou.

Cultura livada

Înmulțirea pomilor

Înmulțirea pomilor în solar este posibilă. Mai întâi, se ia în vedere însăși motoda de înmulțire. Datorită internetului tinerii fermieri pot afla mai multe informații despre aceste metode. Mulți fermieri apelează la înmulțirea prin altoire care este puțin mai pretențioasă, dar cea mai eficientă. Urmează înmulțirea prin butași sau prin lăstarii de la coroana pomilor. O altă metodă de înmulțire a pomilor rămâne a fi cea prin semințe, o metodă mai deficilă și mai de durată.

Dezvoltarea în ghiveci

Puieții pot fi crescuți în ghiveci într-un mediu protejat pentru o perioadă până la plantare. Solarul în care cresc puieții trebuie dotat cu un sistem de irigații și de feritrigare. Agro Kit Solarii oferă astfel de sisteme

Specialiștii recomandă existența unui sistem de irigare înainte de plantare de exemplu, un tub de picurare cu mini aspersoare. De luat în vedere că timpul secetos de primăvară poate afecta dezvoltarea pomilor.

 

 

 

Back to Top

Părerea ta contează!


Ne propunem să împărtășim din experiențele noastre cu toți acei preocupați în construcția unui solar sau a unei sere ( imagini, video, traininguri, etc). De asemenea, rămânem deschiși și pentru alți curioși interesați de acest domeniu. Mai mult decât atât, vom oferi sfaturi utile privind creșterea favorabilă a plantelor în cadrul unui solar. . 

• Pentru fermieri, agricultori sau alte firme specializate - Contribuim la succesul afacerilor tale!

• Transformăm amatorii în potențiali profesioniști...

Alătură-te, Află, Spune-ne părerea ta.